Boil the broth, boil the shrimp, remove the mustache. Finely chop the onion and garlic.
Отварите бульон, отварите креветки, удалите усы. Лук и чеснок мелко нарежьте.
Heat the oil in a frying pan, fry the onion in it until golden brown. Add garlic, tomato paste and bay leaf to the pan and stir.
Разогрейте на сковороде масло, обжарьте на нем лук до золотистого цвета. Добавьте в сковороду чеснок, томатную пасту и лавровый лист, перемешайте.
Add broth to the pan and stir until there are no lumps left in the tomato paste. Add ground black pepper and salt to taste. Place shrimp in tomato sauce and simmer for 3 minutes over low heat, covered.
Добавьте в сковороду бульон, перемешайте, чтобы в томатной пасте не осталось комочков. Добавьте черный молотый перец и соль по вкусу. Выложите в томатный соус креветки, томите 3 минуты на маленьком огне под крышкой.
Serve shrimp with finely chopped dill.
Подавайте креветки с мелко нарезанным укропом.