Melt the margarine in the microwave or in a water bath and leave to cool. Preheat the mold, grease with vegetable or butter.
Растопите маргарин в микроволновке или на водяной бане, оставьте остывать. Разогрейте форму, смажьте растительным или сливочным маслом.
Beat the eggs into a deep bowl and add sugar. Whisk. Pour in the melted margarine.
В глубокую посуду вбейте яйца, всыпьте сахар. Венчиком взбейте. Влейте растопленный маргарин.
Separately, mix flour with baking powder. Pour into the egg mixture, stirring vigorously. Using a ladle or tablespoon, pour the batter into the heated pan, cover, and cook until golden brown.
Отдельно смешайте муку с разрыхлителем. Всыпьте в яичную смесь, активно помешивая. Черпаком или столовой ложкой влейте жидкое тесто на разогретую форму, закройте, готовьте до румяности.
Serve the cookies chilled, sprinkle with powdered sugar, and add fresh blueberries, raspberries or blueberries.
Подавайте печенье охлажденным, посыпьте сахарной пудрой, добавьте свежие ягодки черники, малины или голубики.