Clean and rinse the stomachs, boil them in salted water (45 minutes). Buy chicken gizzards chilled. This will help you understand how fresh and high quality the product is. Peel the onion and cut into half rings. Peel the garlic and pass it through a press or grate it on a fine grater. Prepare cling film.
Очистите и промойте желудки, отварите их в подсоленной воде (45 минут). Покупайте куриные желудочки в охлажденном виде. Это поможет вам понять, насколько продукт свежий и качественный. Очистите лук и нарежьте полукольцами. Очистите чеснок и пропустите его через пресс или натрите на мелкой терке. Подготовьте пищевую пленку.
Cut the boiled gizzards into strips and place in a bowl. Add onion, soy sauce, sugar, pepper and stir.
Отваренные желудки нарежьте соломкой и переложите в миску. Добавьте лук, соевый соус, сахар, перец и перемешайте.
Heat vegetable oil in a frying pan, then add it to the stomachs. Add the mixture with garlic, vinegar and mix well.
Раскалите на сковороде растительное масло, затем добавьте его к желудкам. Дополните смесь чесноком, уксусом и хорошо перемешайте.
Cover the bowl with gizzards with cling film and place in the refrigerator for 8 hours.
Миску с желудками накройте пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 8 часов.