Boil the pasta, cook and peel the shrimp. Squeeze the juice from the lime. Pour boiling water over the tomato, remove the skin, cut into small cubes. Pass the garlic through a press.
Отварите макароны, сварите и очистите креветки. Выдавите сок из лайма. Помидор залейте кипятком, снимите кожицу, нарежьте мелкими кубиками. Чеснок пропустите через пресс.
Mix 3 cloves of garlic, lime juice, pepper, salt. Marinate the shrimp in this marinade. Place in the refrigerator for 30 minutes.
Смешайте 3 зубчика чеснока, сок лайма, перец, соль. Замаринуйте в этом маринаде креветки. Поставьте в холодильник на 30 минут.
In a frying pan, mix 2 cloves of garlic, tomatoes, tomato paste. Once the mixture begins to boil, add the shrimp and basil and salt to taste. Simmer covered for 5 minutes. Add prepared spaghetti to the pan and mix well. Simmer covered for another 2 minutes.
В сковороде смешайте 2 зубчика чеснока, помидоры, томатную пасту. Как только смесь начнет кипеть, добавьте креветки и базилик, посолите по вкусу. Тушите под крышкой 5 минут. В сковороду добавьте готовые спагетти, хорошо перемешайте. Тушите под крышкой еще 2 минуты.
When serving, sprinkle the dish with grated cheese.
При подаче посыпьте блюдо натертым сыром.