Wash the tomatoes thoroughly and cut into circles. Peel the onions and chop finely.
Помидоры тщательно помойте и нарежьте кружками. Репчатый лук очистите от шелухи и мелко нарежьте.
Place the steamer on the “fry” program, pour oil and lay out a row of tomatoes, salt, sprinkle onion on top and cook without closing the lid for 15 minutes.
Поставьте пароварку на программу «жарка», налейте масло и выложите ряд из помидор, посолите, сверху посыпьте лук и готовьте, не закрывая крышку 15 минут.
In a separate container, beat the eggs, add salt and pepper. In a steamer, use a spatula to turn the vegetables so that the onions are on the bottom and cook for 10 minutes. Then pour in the eggs, close the lid and leave for another 15 minutes.
В отдельной емкости взбейте яйца, посолите и поперчите. В пароварке лопаткой переверните овощи так, чтобы лук оказался внизу и готовьте 10 минут. После залейте яйца, закройте крышку и оставьте еще на 15 минут.
Place the scrambled eggs on a plate, sprinkle with fresh herbs and serve.
Выложите яичницу на тарелку, посыпьте свежей зеленью и подавайте к столу.