Wash the pollock fillet, dry it and cut it into medium cubes. Peel the garlic and chop it on a fine grater. Grind the nuts into crumbs using a blender.
Филе минтая помойте, просушите и нарежьте на средние брусочки. Чеснок очистите и измельчите на мелкой терке. Орехи измельчите в крошку с помощью блендера.
Mix sour cream with mayonnaise, garlic, salt and pepper. Stir the fillet pieces into the resulting marinade and leave for 15 minutes.
Смешайте сметану с майонезом, чесноком, солью и перцем. Перемешайте кусочки филе в полученном маринаде и оставьте на 15 минут.
Beat the eggs with a fork until smooth. Place breadcrumbs, ground nuts and eggs on separate plates.
Яйца взбейте с помощью вилки в однородную массу. По отдельным тарелкам разложите сухари, перемолотые орехи и яйца.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the fillet pieces, rolling them one by one in egg batter, then in breadcrumbs, then again in egg and finally in nuts. Fry the fish until golden brown. Serve fish fingers hot, with garnish and sauce.
В разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте кусочки филе, обваляв их по очереди в яичном кляре, потом в сухарях, затем снова в яйце и в конце в орехах. Обжаривайте рыбу до золотистого цвета. Подавайте рыбные палочки горячими, с гарниром и соусом.
Serve the dish with mashed potatoes or a fresh vegetable salad. An excellent addition to fried fish would be tartar or garlic sauce.
Подайте блюдо с картофельным пюре или салатом из свежих овощей. Отличным дополнением к жареной рыбе будет соус тартар или чесночный.