Cut the crumb out of a slice of bread, leaving only the crust.
Вырежьте из ломтика хлеба мякиш, оставив только корочку.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the bread crust first on one side until golden brown. Then turn it over to the other side.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте корочку хлеба вначале с одной стороны до золотистого цвета. Потом переверните на другую сторону.
When you turn the bread over, immediately break an egg into it, salt, pepper, add spices to taste and fry over low heat under a closed lid until the white is set, but the yolk should remain liquid.
Когда перевернете хлеб, сразу разбейте в него яйцо, посолите, поперчите, добавьте специй по вкусу и жарьте на маленьком огне под закрытой крышкой, пока не схватится белок, но при этом желток должен остаться жидким.
Serve the scrambled eggs immediately, sprinkled with fresh herbs.
Подавайте яичницу сразу, посыпав свежей зеленью.