Remove the butter from the refrigerator and let it melt at room temperature.
Сливочное масло достаньте из холодильника и дайте подтаять при комнатной температуре.
Mix the olive oil and herbs in a bowl and brush the mixture over the meat. Place a baking sheet with meat in an oven preheated to 200 °C and bake for about 15 minutes. After the time has elapsed, lower the temperature to 170 °C and bake the meat for about 2 more hours. Cut the finished meat into thin strips.
Смешайте в миске оливковое масло с пряностями и смажьте данной смесью мясо. В разогретую до 200 °C духовку поместите противень с мясом и запекайте около 15 минут. После истечения времени понизьте температуру до 170 °C и запекайте мясо еще около 2 часов. Готовое мясо нарежьте на тонкие полоски.
Place 1 tbsp in the pan. butter and melt it, add finely chopped garlic and fry it. Pour the wine and broth into the pan and simmer for about 18-20 minutes until the liquid has evaporated by half. Brush the bread with soft butter, pour the sauce over it and place the beef on it.
В сковороду положите 1 одну ст.л. сливочного масла и растопите его, выложите мелко нарубленный чеснок и обжарьте его. Влейте в сковороду вино и бульон и тушите около 18-20 минут, пока жидкость не выпарится вполовину. Смажьте хлеб мягким сливочным маслом, полейте соусом и выложите на него говядину.
Serve sandwiches with drinks.
Подавайте бутерброды к напиткам.