Peel the onion and cut into half rings. Wash, peel and chop the mushrooms.
Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Грибы помойте, почистите и нарежьте.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until soft. Then add the chopped mushrooms, add salt and continue to fry, stirring occasionally, until the liquid has evaporated.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до мягкости. Затем добавьте нарезанные грибы, посолите и продолжайте жарить, периодически помешивая, пока не выпарится жидкость.
Break eggs into a frying pan, add salt, and cook over medium heat.
Разбейте в сковороду яйца, посолите, и готовьте на среднем огне.
Place the scrambled eggs on a plate and garnish with fresh herbs. Serve hot with toasted bread.
Выложите яичницу на тарелку и украсьте свежей зеленью. Подавайте горячим вместе с подсушенным хлебом.