Wash and dry the fish fillet and cut into small pieces. Wash the tomatoes and cut into medium-thick rings. Grate the cheese on a medium grater. Preheat the oven.
Филе рыбы помойте и обсушите, и нарежьте на небольшие кусочки. Помидоры помойте и нарежьте кольцами средней толщины. Сыр натрите на средней терке. Духовку нагрейте.
Grease a baking dish with oil, place pieces of pike perch in it, pepper, salt, add spices and leave to marinate for 15 minutes.
Форму для запекания смажьте маслом, выложите в нее кусочки судака, поперчите, посолите, добавьте специи и оставьте мариноваться в течение 15 минут.
Place the sliced tomato rings on top of the fish, brush with sour cream, and sprinkle with grated cheese on top.
Нарезанные кольца помидор уложите сверху на рыбу, смажьте сметаной, сверху посыпьте тертым сыром.
Bake the fish in a preheated oven at 200 degrees for 20 minutes. Serve the fish sprinkled with fresh herbs.
Выпекайте рыбу в разогретой духовке до 200 градусов в течение 20 минут. Подайте рыбу посыпав свежей зеленью.
Bake fish in natural yogurt sauce with basil, dill, garlic and lemon juice.
Запеките рыбу в соусе из натурального йогурта с базиликом, укропом, чесноком и лимонным соком.