Peel all the vegetables, cut the beets and carrots into strips, and cut the onion into small cubes. Chop the garlic.
Очистите все овощи, свеклу и морковь нарежьте соломкой, лук — мелкими кубиками. Измельчите чеснок.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the onions, beets and carrots for 7 minutes.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжаривайте лук, свеклу и морковь в течение 7 минут.
Garlic and tomato sauce mixed with salt and sugar, add to vegetables when they become soft. Stir and simmer for 60 minutes. Add vinegar 10 minutes before cooking.
Чеснок и томатный соус, смешанный с солью и сахаром, добавьте к овощам, когда они станут мягкими. Перемешайте и тушите 60 минут. За 10 минут до готовности добавьте уксус.
Sterilize the jar, place the dressing in it and close the lid.
Простерилизуйте банку, поместите в нее заправку и закройте крышкой.