Wash and dry the breast. Wash the tomatoes and cut into thin half rings. Cut the cheese into thin slices. Preheat the oven.
Грудку помойте и обсушите. Помидоры промойте и нарежьте тонкими полукольцами. Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Духовку нагрейте.
Make several longitudinal, deep cuts a short distance apart in each breast.
Сделайте несколько продольных, глубоких надрезов на небольшом расстоянии друг от друга в каждой грудке.
In a separate bowl, mix olive oil, spices, salt and pepper. Lubricate the meat generously with the prepared dressing so that it gets into each cut.
В отдельной тарелке смешайте оливковое масло, специи, соль, перец. Смажьте обильно готовой заправкой мясо так, чтоб она попала в каждый надрез.
Grease a baking dish with olive oil and place the breasts in it. Insert a slice of cheese, tomato and a basil leaf into each cut in the meat.
Форму для запекания смажьте оливковым маслом, уложите в нее грудки. В каждый разрез на мясе вставьте по ломтику сыра, помидора и по листику базилика.
Bake the breast in a preheated oven at 180 degrees for 30 minutes. Serve the dish hot in portioned bowls.
Выпекайте грудку в разогретой духовке до 180 градусов в течение 30 минут. Подавайте блюдо горячим в порционных тарелках.
Add garlic to the salad dressing, which will give it some piquancy, and serve the finished dish on lettuce leaves with fresh vegetables.
Добавьте в салатную заправку чеснока, что придаст ей пикантности, а готовое блюдо подайте на листьях салата со свежими овощами.