Prepare the dishes, baking sheet and products according to the list. For the filling, beat the nuts in a blender, mix with sugar, adding 50 g of butter. Preheat the oven to 180˚C.
Подготовьте посуду, противень и продукты по списку. Для начинки, орехи пробейте блендером, смешайте с сахаром, добавив 50 г сливочного масла. Разогрейте духовку до 180˚C.
Place flour, yeast, sugar and salt into a deep bowl. Heat the water to 37˚C, mix with the eggs and the remaining butter, pour into a bowl with flour. Knead the dough. Cover and leave the dough to rise in a warm place for 120 minutes.
В глубокую миску насыпьте муку, дрожжи, сахар и соль. Подогрейте воду до 37˚C, смешайте с яйцами и оставшимся сливочным маслом, перелейте в миску с мукой. Замесите тесто. Накройте и оставьте тесто для подъёма в теплом месте на 120 минут.
Punch down the risen dough. Dust your work surface with flour and grease your hands with a drop of vegetable oil. Roll out the dough into a rectangle. Place and evenly distribute the nut filling over it.
Обомните подошедшее тесто. Присыпьте рабочую поверхность мукой, а руки смажьте капелькой растительного масла. Раскатайте тесто в прямоугольник. Выложите и равномерно распределите по нему ореховую начинку.
Roll the dough with the filling into a tight roll, pinch the edges. Cut the roll into 3 cm thick rounds. Place the resulting rolls on a greased baking sheet. Bake for 40 minutes.
Сверните тесто с начинкой в плотный рулет, края защипните. Нарежьте рулет кругляшами толщиной 3 см. Выложите получившиеся булочки на противень, смазанный маслом. Выпекайте 40 минут.
Place sweet buns with walnuts on a beautiful large dish and brew aromatic tea, invite your family for a tea party.
Уложите сладкие булочки с грецкими орехами на красивое большое блюдо и заварив ароматного чаю, пригласите семью на чаепитие.