Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the fish fillet with water, dry with a paper towel and remove the bones.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Филе рыбы ополосните водой, обсушите бумажным полотенцем и удалите косточки.
Melt the butter in a small bowl, add soy sauce, lemon juice and liquid honey, stir the ingredients until smooth. Lubricate the white fish fillet on both sides with the prepared marinade and place the fish in a preheated non-stick frying pan. Fry the fish on both sides, 2-3 minutes on each side until lightly browned. While frying the fish, periodically brush it with marinade for greater juiciness.
В небольшой мисочке растопите сливочное масло, присоедините к нему соевый соус, лимонный сок и жидкий мед, перемешайте ингредиенты до получения однородной массы. Приготовленным маринадом смажьте филе белой рыбы с обеих сторон и выложите рыбу на разогретую сковороду с антипригарным покрытием. Обжаривайте рыбу с обеих сторон, по 2-3 минуты с каждой стороны до появления легкой румяности. В процессе обжаривания рыбы периодически смазывайте ее маринадом для большей сочности.
Serve the rosy white fish fillet in a honey-soy marinade hot, sprinkled with lemon juice and complemented with a salad of fresh vegetables and herbs.
Румяное филе белой рыбы в медово-соевом маринаде подавайте в горячем виде, сбрызнув соком лимона и дополнив салатом из свежих овощей и зелени.