Rinse the rice several times until the water is clear. Peel the onion, wash and cut into thin strips. Clean the liver from films, wash and cut into small pieces.
Рис промойте несколько раз до прозрачной воды. Лук очистите, помойте и нарежьте тонкой соломкой. Печень очистите от пленок, помойте и нарежьте на небольшие кусочки.
Heat the oil in a cauldron, fry the onion until soft, add the chopped liver and simmer for 10 minutes.
В казане разогрейте масло, обжарьте лук до мягкости, добавьте нарезанную печень и тушите в течение 10 минут.
Add washed rice to the stewed liver, add spices, bay leaf, salt, pepper, stir and add water.
К тушеной печени добавьте промытый рис, добавьте специи, лавровый лист, соль, перец, перемешайте и залейте водой.
Cook the pilaf under a closed lid over low heat, without stirring, for 45 minutes. Cover the finished dish with a towel and let it brew for 15-20 minutes. Serve in portioned bowls, sprinkled with fresh herbs.
Готовьте плов под закрытой крышкой на медленном огне, не перемешивая, в течение 45 минут. Готовое блюдо накройте полотенцем и дайте настояться в течение 15-20 минут. Подавайте в порционных тарелках, посыпав свежей зеленью.
For a richer taste, add sweet peppers to the pilaf, and corn will add a slight sweetness to the dish.
Для более насыщенного вкуса, добавьте к плову сладкий перец, а кукуруза добавит блюду легкой сладости.