Wash the chicken fillet, dry it and cut into large cubes. Peel the onion and chili pepper, wash and finely chop. Peel and chop the garlic. Prepare wooden skewers.
Куриное филе помойте, обсушите и нарежьте крупными кубиками. Лук и перец чили очистите, помойте и мелко нарежьте. Чеснок очистите и измельчите. Подготовьте деревянные шпажки.
Prepare the meat dressing by frying the onion, garlic and chili pepper in a heated pan with olive oil, adding lemon juice, peanut oil, salt and water. Warm up the mixture and turn it off. Marinate the meat in it for 1-2 hours.
Приготовьте заправку для мяса, обжарив на разогретой сковороде с оливковым маслом лук с чесноком и перцем чили, с добавлением лимонного сока, арахисового масла, соли и воды. Смесь прогрейте и выключите. Замаринуйте в ней мясо на 1-2 часа.
Thread the marinated meat onto a skewer and grill for 12 minutes.
Нанизывайте замаринованное мясо на шпажку и обжаривайте на гриле в течение 12 минут.
Serve the kebab hot with dressing.
Подавайте шашлык горячим с заправкой.