Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place a dry frying pan on the fire and add butter into it. Once the butter has melted, carefully crack the eggs into the pan.
Поставьте сухую сковороду на огонь и выложите в нее сливочное масло. После того, как масло растопилось, аккуратно разбейте на сковороду яйца.
Fry the scrambled eggs until cooked for about 3-4 minutes, add salt a minute before the end of the cooking time.
Жарьте яичницу до готовности приблизительно 3-4 минуты, за минуту до окончания времени приготовления посолите.
Transfer the eggs to a plate and sprinkle with fresh herbs, smoked paprika or other seasonings to taste. Serve scrambled eggs with slices of fresh or toasted bread.
Переложите яйца в тарелку и посыпьте свежей зеленью, копченой паприкой или другими приправами по вкусу. Подавайте яичницу с ломтиками свежего или обжаренного хлеба.