Preheat the oven to 180˚C. Prepare a baking sheet, parchment paper and utensils. Prepare the ingredients according to the list.
Разогрейте духовку до 180˚C. Подготовьте противень, пергаментную бумагу и посуду. Приготовьте ингредиенты по списку.
In a deep bowl, mix the sifted flour with baking powder. Mix honey and oil in a glass. Pour the liquid component of the dough from the glass into the cup with flour.
В глубокой чашке смешайте просеянную муку с разрыхлителем. В стакане смешайте мед с маслом. Перелейте из стакана жидкую составляющую теста в чашку с мукой.
Mix well, grinding the products together. You should get flour crumbs. Add water a little at a time and knead the dough. It should turn out soft and elastic.
Хорошенько смешайте, перетирая продукты между собой. Должна получиться мучная крошка. Вливая по чуть-чуть воду, замешивайте тесто. Оно должно получиться мягким и эластичным.
Place the dough on a floured work surface. Using a rolling pin, shape it into a circle no thinner than 3 mm. Cut out any shapes from the dough using special molds, or cut them arbitrarily with a knife.
На присыпанное мукой рабочее место выложите тесто. При помощи скалки придайте ему форму окружности не тоньше 3 мм. Вырежьте из теста любые фигурки при помощи специальных формочек, или нарежьте ножом произвольно.
Line a baking sheet with parchment. Place the cookie dough on it. Place in the oven for 10 minutes. The cookies should be lightly browned. Remove from pan and let cool.
Застелите противень пергаментом. Выложите на него заготовки печенья. Установите в духовку на 10 минут. Печенья должны слегка зарумяниться. Выложите из противня и дайте остыть.
Before serving, transfer the finished delicacy to a beautiful dish and serve with tea.
Перед подачей переложите готовое лакомство на красивое блюдо и подайте к чаю.