Remove the shell from the fish and clean all the insides. Rinse the remaining and necessary portion in cold water. Peel the onions and carrots, cut the onions into small half rings, and grate the carrots. Cut the olives together into small circles.
Рыбу очистите от оболочки и почистите все внутренности. Оставшуюся и необходимую часть промойте в холодной воде. Лук и морковь очистите, лук нарежьте на небольшие полукольца, а морковь натрите на терке. Маслины вместе с оливками нарежьте на небольшие кружочки.
Place carrots in layers in a thick-bottomed pan, then add onions, fish, then olives and top with olives. Pour water into the pan with the mixture, then add oil and then kefir. Stir.
В кастрюлю с толстым дном выложите слоями морковь, затем засыпьте лук, рыбу, затем оливки и наверх маслины. В кастрюлю с массой залейте воду, после добавьте масло и затем кефир. Перемешайте.
Turn on high heat, place the pan on it and cover it with a lid. Leave to simmer for 25 minutes.
Включите большой огонь, поставьте на него кастрюлю и накройте ее крышкой. Оставьте тушиться на 25 минут.
After the time has passed, reduce the heat on the stove and keep for another 5 minutes. Then remove the pan from the stove and place the dish on serving plates.
По истечению времени огонь на плите уменьшите и держите еще 5 минут. После снимите кастрюлю с плиты и выложите блюдо на порционные тарелки.
Garnish the resulting dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте получившееся блюдо свежей зеленью, например, укропом.