Wash the zucchini and tomatoes and cut into rings: thicker zucchini, thinner tomato.
Кабачки и помидоры помойте и нарежьте кольцами: кабачки потолще, помидор потоньше.
Place the zucchini rings in a preheated frying pan with vegetable oil, add salt and pepper and fry on both sides until light golden brown.
В разогретую сковороду с растительным маслом выложите кольца кабачка, посолите, поперчите и обжарьте с двух сторон до легкого золотистого цвета.
When the second side of the zucchini is fried, place tomato rings on top, carefully break the eggs on top, and sprinkle with grated cheese. Cover the pan with a lid, reduce the heat to low and fry the dish until cooked through.
Когда вторая сторона кабачков поджарится, уложите сверху кольца помидоров, сверху разбейте аккуратно яйца, посыпьте тертым сыром. Накройте сковороду крышкой, убавьте огонь до медленного и жарьте блюдо до готовности.
Serve the fried eggs hot, sprinkled with fresh herbs.
Яичницу подавайте горячей, посыпав свежей зеленью.