Gut the fish, wash and cut into large pieces. Wash the onions and potatoes, peel and chop.
Рыбу выпотрошить, помыть и порезать крупные кусочки. Лук и картофель помыть, почистить и нарезать.
Boil the potatoes in salted water until half cooked. Then drain the water and add in the potatoes, fish pieces, onion, salt and pepper. Pour in soy milk.
Сварите картофель в подсоленной воде до полуготовности. Затем слейте воду и добавьте в картофель, кусочки рыбы, лук, соль и перец. Залейте соевым молоком.
Simmer the fish over low heat for approximately 20-25 minutes. The dish is ready.
Тушите рыбу на медленном огне приблизительно 20-25 минут. Блюдо готово.
Place the fish on a plate and garnish with grated cheese and fresh dill.
Выложите рыбу на тарелку и украсьте тертым сыром и свежим укропом.