Clean the liver from films, rinse and cut into cubes of medium thickness. Peel the bell pepper and onion, wash and cut into large strips. Wash the eggplant and cut into medium-sized slices.
Печень очистите от пленок, промойте и нарежьте брусочками средней толщины. Болгарский перец и лук очистите, помойте и нарежьте крупной соломкой. Баклажан помойте и нарежьте ломтиками среднего размера.
In a heated frying pan with oil, fry the liver, stirring constantly, for 5 minutes.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте печень постоянно помешивая, в течение 5 минут.
Add onion, pepper to the fried liver and fry for another 5 minutes.
К обжаренной печенке добавьте лук, перец и жарьте еще 5 минут.
Add eggplant to the fried liver with vegetables, salt, pepper, season with khmeli-suneli, and mix gently.
К жареной печени с овощами добавьте баклажан, посолите, поперчите, приправьте хмели-сунели, аккуратно перемешайте.
Reduce heat to low, cover the pan and simmer without stirring for another 10 minutes. Serve the dish with a side dish, sprinkled with fresh herbs.
Убавьте огонь до минимального, накройте сковороду крышкой и тушите не перемешивая, еще 10 минут. Подавайте блюдо с гарниром, посыпав его свежей зеленью.
Serve with mashed potatoes or fluffy rice.
Подайте блюдо с картофельным пюре или рассыпчатым рисом.