Peel the vegetables. Cut the potatoes into cubes. Grate the beets and carrots on a medium grater. Chop the garlic. Cut the onion into medium cubes.
Овощи очистите. Нарежьте картофель кубиками. На средней терке натрите свеклу и морковь. Измельчите чеснок. Средними кубиками нарежьте лук.
To make the broth, place the meat in a saucepan and add cold water to it. Bring to a boil over medium heat and skim off any foam from the surface. Turn the heat to low.
Чтобы сварить бульон, положите мясо в кастрюлю и добавьте к нему холодную воду. На среднем огне доведите до кипения и удалите пену с поверхности. Поставьте огонь на минимум.
Cover the pan with a lid and simmer the broth for 60 minutes. Take out the finished meat and cut it into small pieces.
Накрыв кастрюлю крышкой, варите бульон 60 минут. Достаньте готовое мясо и нарежьте его на небольшие кусочки.
To fry, heat vegetable oil in a frying pan. Add onions and carrots and fry until golden. Next, place the beets and vinegar in the pan. Cook for 5-7 minutes. Then add tomato paste. In 5 minutes the frying will be ready.
Для зажарки разогрйте растительное масло в сковороде. Выложите лук с морковью и жарьте до золотистости. Далее поместите в сковороду свеклу и уксус. Готовьте 5-7 минут. Затем добавьтьте томатную пасту. Через 5 минут зажарка будет готова.
Return the broth to the heat. Place the roast, potatoes, cabbage, meat and garlic in it. Season with spices and herbs. In 15-20 minutes the dish will be ready.
Верните бульон на огонь. Поместите в него зажарку, картофель, капусту, мясо и чеснок. Приправьте специями и пряностями. Через 15-20 минут блюдо будет готово.