Cut the bread into slices. Wash the young zucchini, cut into any pieces and fry in a frying pan with a small amount of vegetable oil. If the zucchini is a little overripe, cut off the peel and cut out the insides. Peel and chop the garlic. Grate the cheese on a fine grater. Wash the dill and chop it with a knife.
Хлеб нарежьте на ломтики. Молоденькие кабачки помойте, нарежьте любыми кусочками и обжарьте на сковороде с небольшим количеством растительного масла. Если кабачки немного перезрели, то срежьте кожуру и вырежьте внутренности. Чеснок очистите и нарежьте. Брынзу натрите на мелкой терке. Укроп помойте и измельчите ножом.
Place walnuts in a blender bowl and chop them. Then add all the ingredients to the bowl: cooled fried zucchini, garlic, cheese and herbs. Mix everything using a blender until smooth.
В чашу блендера положите грецкие орехи, измельчите их. Затем добавьте в чашу все ингредиенты: остывшие жареные кабачки, чеснок, брынзу и зелень. Все смешайте с помощью блендера до однородной массы.
Grease a frying pan with vegetable oil and dry the pieces of bread in it. Fry the croutons over medium heat on both sides.
Сковороду смажьте растительным маслом и подсушите на ней кусочки хлеба. Жарьте гренки на среднем огне с обеих сторон.
Add a few tablespoons of thick sour cream to the zucchini mass, mix and apply it to the resulting croutons.
В кабачковую массу добавьте несколько ложек густой сметаны, перемешайте и нанесите ее на полученные гренки.
Sandwiches with zucchini filling can be used as a lunch, or can be served as a light snack with wine.
Бутерброды с кабачковой начинкой можно использовать как ланч, а можно подать в качестве легкой закуски к вину.