Free the liver from films, wash and cut into strips, pour milk for 20 minutes. Then dry with a paper towel and cut into pieces. Peel and wash the vegetables, finely chop the onion. Grate carrots and cucumbers on a grater with large blades. Pass the garlic through a press. Prepare the remaining ingredients.
Печень освободите от пленок, помойте и, нарезав полосками, залейте молоком на 20 минут. Затем обсушите бумажным полотенцем, нарежьте на кусочки. Овощи почистите, помойте, лук мелко нашинкуйте. Морковь и огурцы натрите на тёрке с крупными лезвиями. Чеснок пропустите через пресс. Подготовьте остальные ингредиенты.
Pour oil into the pan. Place the onion in it and fry for 1 minute. Add carrots and garlic. Fry for 5 minutes over moderate heat, stirring occasionally.
Налейте масло в сковороду. Положите в нее лук и обжарьте 1 минуту. Добавьте морковь и чеснок. Жарьте 5 минут на умеренном огне, периодически помешивая.
Add pickled cucumbers to the fried vegetables. Cook for 4 minutes. Place the prepared liver on top of the vegetables. Cover the pan with a lid and simmer over low heat for 20 minutes.
К обжаренным овощам положите соленые огурцы. Готовьте 4 минуты. Выложите подготовленную печень к овощам. Накройте сковороду крышкой и тушите на медленном огне 20 минут.
Place the finished dish on plates and, garnish with green onions, serve.
Разложите готовое блюдо по тарелкам и, украсив зеленым луком, подайте к столу.