Free the offal from the film. Rinse in lukewarm water. Prepare the utensils and ingredients as listed in the recipe.
Освободите субпродукт от плёнки. Промойте в чуть теплой воде. Подготовьте посуду и ингредиенты по списку в рецепте.
Pour water into the pan. Bring it to a boil. Place the bay leaf and all the prepared spices into boiling water. Cook for 2 minutes.
Налейте в кастрюлю воду. Доведите ее до кипения. В кипящую воду положите лаврушку и все подготовленные специи. Варите 2 минуты.
Place the prepared liver into the pan. Turn the heat to moderate and simmer for 35 minutes. Add salt and cook until tender for another 5 minutes.
Опустите в кастрюлю подготовленную печень. Сделайте огонь умеренным и варите 35 минут. Посолите и варите до готовности еще 5 минут.
Cut the finished liver into slices and serve with your favorite sauce, or use in preparing other dishes.
Готовую печенку нарежьте ломтиками и подайте с любимым соусом, либо используйте в приготовлении других блюд.