Wash and chop the mushrooms. Grind the meat through a meat grinder. Melt the butter. Grate the cheese. Grind the herbs and garlic in a blender. Grease a baking dish with oil. Preheat the oven to 180 degrees.
Помойте и нарежьте грибы. Перекрутите мясо через мясорубку. Растопите сливочное масло. Натрите сыр. Измельчите зелень и чеснок в блендере. Смажьте форму для выпечки маслом. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Fry the mushrooms in vegetable oil until tender, then add onions, salt and a mixture of peppers to the mushrooms. Fry the meat and onions in vegetable oil until cooked.
Обжарьте на растительном масле грибы до готовности, после добавьте к грибам лук, соль и смесь перцев. Обжарьте мясо с луком на растительном масле до готовности.
Combine herbs, garlic and butter, flour and mix thoroughly. Then add broth to this mixture, stir and cook for 5 minutes.
Смешайте зелень, чеснок и сливочное масло, муку и тщательно перемешайте. После в данную смесь добавьте бульон, перемешайте и варите 5 минут.
After cooking the sauce, add cream and cook it again for 5 minutes. Then add the cheese and mix thoroughly over low heat to avoid lumps.
После того как сварили соус, добавьте сливки и снова варите его 5 минут. После добавьте сыр и тщательно перемешивайте на маленьком огне, чтобы избежать комков.
In a baking dish, place layers of pita, sauce, a layer of meat, more sauce and cover with another pita. Add mushrooms instead of meat to the next layer. Continue until you run out of ingredients and place the assembled pie in the oven for 20 minutes.
В форму для выпечки выкладывайте слоями питу, соус, слой мяса, снова соус и накрывайте другой питой. В следующий слой добавьте грибы вместо мяса. Продолжайте пока не закончатся продукты и отправьте собранный пирог в духовку на 20 минут.
Decorate the pie with grated boiled egg.
Украсьте пирог тертым вареным яйцом.