Preheat the oven to 200 degrees, wrap the beets in a bag and place in a hot oven to bake for 15 minutes. Peel the carrots and grate on a coarse grater. Thaw the fish fillet. Mix flour with salt.
Разогрейте духовку до 200 градусов, свеклу заверните в пакет и отправьте в горячую духовку запекаться на 15 минут. Морковь очистите и натрите на крупной терке. Рыбное филе разморозьте. Муку смешайте с солью.
Cut the fish into small pieces, place each of them in flour mixed with salt, roll and remove the pieces. Peel the beets and cut into small pieces.
Разрежьте рыбу на небольшие кусочки, каждый из них положите в муку, смешанную с солью, обваляйте и вытащите кусочки. Свеклу очистите и нарежьте на небольшие кусочки.
Heat a frying pan with vegetable oil, fry the fish for 5-7 minutes, each piece until golden.
Сковороду раскалите с растительным маслом, обжарьте рыбу на протяжении 5-7 минут каждый кусочек до золотистости.
In a separate frying pan, fry the grated carrots, then add the beets and fry until the beets release their juice. Add vinegar to the dish, then add sugar and water. Cover with a lid and leave the mixture for 5 minutes.
На отдельной сковороде обжарьте натертую морковь, затем добавьте свеклу и обжаривайте до момента пока свекла не пустит сок. Добавьте к блюду уксус, затем засыпьте сахар и воду. Накройте крышкой и оставьте массу на 5 минут.
After the time has passed, add the fried pieces of fish to the beetroot-carrot mixture and cover again, then leave for 10 minutes.
По истечению времени к свекольно-морковной массе выложите обжаренные кусочки рыбы и снова накройте крышкой, после чего оставьте на 10 минут.
Garnish the finished dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте готовое блюдо свежей зеленью, например, укропом.