Peel, rinse and cut the hake into portions. Peel the onions and carrots, wash and cut into large slices. Wash the greens, dry and chop. Boil the eggs until tender, cool and cut into small cubes.
Очистить, промыть и нарезать хека порционными кусками. Лук и морковь очистить, помыть и нарезать крупными ломтиками. Зелень промыть, обсушить и измельчить. Яйца отварить до готовности, остудить и нарезать мелкими кубиками.
Boil the fish until tender with onions and carrots, adding salt and pepper.
Отварите рыбу до готовности с луком и морковью, посолив и поперчив ее.
Melt the butter, add a glass of broth in which the fish was cooked, finely chopped eggs and chopped herbs, lightly salt and mix thoroughly.
Растопите сливочное масло, добавьте стакан бульона, в котором варилась рыба, мелко нарезанные яйца и измельченную зелень, слегка посолите и тщательно перемешайте.
Serve the fish in portions with a side dish, pouring sauce over it and sprinkling with fresh herbs.
Подайте рыбу порционно с гарниром, полив ее соусом и посыпав свежей зеленью.
For flavor, you can add lemon zest or juice to the sauce. The dish can be served with boiled potatoes.
Для аромата, в соус можно добавить цедру или сок лимона. Подавать блюдо можно с отварным картофелем.