After cleaning the vegetables and mushrooms, start cutting them. Chop the onion and garlic. Carrots and beets can be grated on a medium grater. Cut the champignons into quarters.
Почитстив овощи и грибы, приступайте к их нарезке. Измельчите лук и чеснок. Морковь и свеклу можно натереть на средней терке. Шампиьоны нарежьте четвертинками.
Place the meat in a saucepan and cover with cold water. Place over medium heat until boiling. Then reduce the heat and collect the foam.
Выложите мясо в кастрюлю и залейте холодной водой. Поставьте на средний огонь до закипания. После убавьте огонь и соберите пену.
Cover the pan with a lid. Cook the broth for 1 hour. Then remove the meat and cut it into cubes.
Кастрюлю закройте крышкой. Варите бульон 1 час. После достаньте мясо и нарежьте его кубиками.
To fry, place onions, carrots and mushrooms in a frying pan heated with oil. Fry until golden brown. Next, add the beets and vinegar. After 5-7 minutes, add tomato paste to the vegetables and cook for another 5 minutes.
Для зажарки поместите лук, морковь и грибы на разогретую с маслом сковороду. Обжаривайте до золотистого цвета. Далее добавьте свеклу и уксус. Через 5-7 минут выложите к овощам томатную пасту и готовьте еще 5 минут.
Place potatoes, roasted vegetables, cabbage and garlic into the boiling broth. Salt and pepper the dish, add bay leaf. Finally, add the meat to the borscht. Cook for 15-20 minutes. The dish is ready!
В кипящий бульон выложите картофель, зажарку, капусту и чеснок. Посолите и поперчите блюдо, добавьте лавровый лист. В конце положите в борщ мясо. Варите 15-20 минут. Блюдо готово!