Boil jacket potatoes and hard-boiled eggs, cool. Peel and grate potatoes and eggs. Cut the cucumbers into cubes. Finely chop the red onion. Mash the sprats.
Отварите картофель в мундире и яйца вкрутую, остудите. Картофель и яйца очистите и натрите. Огурчики нарежьте на кубики. Красный лук мелко порубите. Шпроты разомните.
Place potatoes, sprats, eggs, onions and cucumbers in layers in a deep bowl. Repeat layers with potatoes and sprats twice. Lubricate the layers with mayonnaise. Invert onto a plate and remove the bowl.
В глубокую пиалу выложите слоями картофель, шпроты, яйцо, лук и огурцы. Повторите слои с картофелем и шпротами дважды. Слои смажьте майонезом. Переверните на тарелку, а пиалу снимите.
Sprinkle the dish with herbs and serve.
Посыпьте блюдо зеленью и подавайте на стол.