Sift the flour, break the eggs into a separate bowl, heat a frying pan with vegetable oil, grate the cheese on a coarse grater, cut the salmon into thin slices.
Муку просейте, яйца разбейте в отдельную миску, разогрейте сковороду с растительным маслом, сыр натрите на крупной терке, семгу нарежьте на тонкие слайсы.
Add eggs to the sifted flour, then pour in the milk mixed with beer, butter, add sugar and salt. Stir the resulting mass until smooth.
К просеянной муке добавьте яйца, затем влейте смешанное с пивом молоко, масло, всыпьте сахар и соль. Перемешайте получившуюся массу до однородности.
Using a ladle, scoop out some of the batter, pour it into the hot pan, and spread it out. Cook for 1 minute, then flip the pancake and cook again for 1 minute. Make pancakes from all the batter.
С помощью черпака берите немного теста, вылейте на горячую сковороду и распределите. Жарьте 1 минуту, затем переверните блин и снова жарьте 1 минуту. Сделайте блины из всего теста.
Place the finished pancakes on a separate plate and let cool for about 10 minutes.
Готовые блины выложите на отдельную тарелку, дайте остыть около 10 минут.
Place sour cream in a slightly cooled pancake, spread it over the surface, then add salmon and cheese, then roll it up. Do this with each pancake.
В немного остывший блин выложите сметану, распределите по поверхности, затем положите семгу и сыр, после чего сверните рулетиком. Проделайте так с каждым блином.
Garnish the pancakes with fresh herbs, such as dill.
Украсьте блины свежей зеленью, например, укропом.