Peel, wash and finely chop the onion. Clean the liver from films, rinse and cut into medium pieces. Preheat the oven.
Лук очистите, помойте и мелко нарежьте. Печень очистите от пленок, промойте и нарежьте средними кусочками. Духовку нагрейте.
In a heated frying pan with vegetable oil, fry the chopped onion until soft.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте нарезанный лук до мягкости.
Salt and pepper the chopped liver, season with spices and add fried onions and sour cream. Mix well.
Нарезанную печень посолите, поперчите, приправьте специями и добавьте обжаренный лук, сметану. Хорошо перемешайте.
Transfer the turkey liver with sour cream to a baking dish. Place in a preheated oven at 180 degrees to bake for 40 minutes. Serve hot, sprinkled with fresh, finely chopped herbs.
Переложите индюшиную печень со сметаной в форму для запекания. Отправьте в разогретую духовку до 180 градусов запекаться на 40 минут. Подавайте горячим, посыпав свежей, мелко нарезанной зеленью.
You can cook turkey liver in a creamy garlic sauce, which will give it a piquant taste, and you can serve the dish with a side dish of fluffy rice or buckwheat.
Приготовить индюшиную печень можно в сливочно-чесночном соусе, что придаст ей пикантного вкуса, а подать блюдо можно с гарниром из рассыпчатого риса или гречки.