Rinse the chicken fillet, dry it and make several shallow cuts on each piece of meat. Wash the vegetables, peel and cut into thin slices. Peel the garlic and grate it on a fine grater. Wash and chop the greens. Preheat the oven.
Куриное филе промойте, обсушите и на каждом куске мяса сделайте несколько не глубоких надрезов. Овощи помойте, очистите и нарежьте тонкими слайсами. Чеснок очистите и натрите на мелкой терке. Зелень помойте и измельчите. Духовку разогрейте.
In a small bowl, mix olive oil with chopped garlic and herbs. Pour the mixture over the prepared chicken fillet and place it in a baking dish.
В небольшой миске смешайте оливковое масло с измельченными чесноком и зеленью. Полученной смесью полейте подготовленное куриное филе и выложите его в форму для запекания.
Insert a slice of zucchini, onion, tomato and lemon into each cut in the meat. Crumble Feta cheese and grated Mozzarella cheese on top of the meat.
В каждый надрез на мясе вставьте по слайсу кабачка, лука, помидора и лимона. Сверху на мясо покрошите сыр «Фета» и натертый на крупной терке сыр «Моцарелла».
Bake meat and vegetables in a preheated oven at 220 degrees for 25 minutes. Serve the dish hot, sprinkled with fresh herbs.
Запекайте мясо с овощами в разогретой духовке до 220 градусов в течение 25 минут. Подавайте блюдо горячим, посыпав свежей зеленью.
Bake meat with vegetables in classic tomato sauce.
Запеките мясо с овощами в классическом томатном соусе.