Wash the fillet, dry it and cut into medium pieces. Peel the potatoes and onions, wash and cut into thin slices. Preheat the oven.
Филе помойте, обсушите и нарежьте средними кусочками. Картофель и лук очистите, помойте и нарежьте тонкими слайсами. Духовку разогрейте.
Fry the onion until golden brown in a preheated frying pan in vegetable oil.
Обжарьте лук до золотистого цвета в разогретой сковороде на растительном масле.
In a separate plate, mix tomato paste with sour cream, add salt, pepper and spices.
В отдельной тарелке смешайте томатную пасту со сметаной, добавьте соли, перец и специи.
Place fried onions on the bottom of the baking dish, overlap potato slices on top, salt, pepper, and season with nutmeg.
На дно формы для запекания уложите обжаренный лук, сверху слайсы картофеля в нахлест, посолите, поперчите, приправьте мускатным орехом.
Place chopped pieces of meat on top of the potatoes in an even layer, lightly add salt and pour over the prepared sauce. Bake the dish in the oven at 180 degrees for 50 minutes. Serve the dish hot, garnished with fresh herbs.
Сверху на картофель выложите ровным слоем нарезанные кусочки мяса, слегка присолите и залейте подготовленным соусом. Запекайте блюдо в духовке при 180 градусов в течение 50 минут. Подавайте блюдо горячим, украсив свежей зеленью.
Fry the onions along with mushrooms and garlic. Sprinkle grated cheese on top.
Обжарьте лук вместе с грибами и чесноком. Сверху посыпьте тертым сыром.