Wash the chicken breast, dry it and cut into small pieces. Peel and wash mushrooms, carrots and onions. Cut the mushrooms into medium slices, finely chop the onion, and grate the carrots on a medium grater. Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Куриную грудку помойте, обсушите и нарежьте небольшими кусочками. Грибы, морковь и лук очистите, помойте. Грибы нарежьте средними дольками, лук тонко нашинкуйте, морковь натрите на средней терке. Чеснок очистите и натрите на мелкой терке.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots until soft, add the chopped mushrooms, stir and simmer for about 10 minutes.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук и морковь до мягкости, добавьте нарезанные грибы, перемешайте и тушите около 10 минут.
Add chicken to the stewed vegetables and continue to simmer on medium with the lid closed for 10 minutes.
К тушенным овощам добавьте куриное мясо и продолжайте тушить на среднем под закрытой крышкой в течение 10 минут.
Mix sour cream with flour so that you get a homogeneous consistency without lumps. Add the sauce to the meat with vegetables, salt, pepper, add spices, stir and simmer until cooked, about 5 minutes. Serve with a side dish, sprinkled with fresh herbs.
Смешайте сметану с мукой так, чтоб получилась однородная консистенция без комочков. Добавьте соус к мясу с овощами, посолите, поперчите, добавьте специи, перемешайте и тушите до готовности, примерно 5 минут. Подавайте с гарниром, посыпав свежей зеленью.
Serve the dish with mashed potatoes or a fresh vegetable salad.
Подайте к блюду картофельное пюре или салат из свежих овощей.