Place the beans in a saucepan, cover with cold boiled water and soak, covering the saucepan with a lid, for 10-12 hours.
Фасоль поместите в кастрюлю, залейте холодной кипяченой водой и замачивайте, накрыв кастрюлю крышкой, 10-12 часов.
Place the pan with the beans soaked in water on the fire, bring to a boil and simmer for 90-120 minutes until soft.
Отправьте кастрюлю с замоченной в воде фасолью на огонь, доведите до кипения и варите на медленном огне 90-120 минут до мягкости.
Add onion, garlic, parsley and nuts to the finished beans. Add salt, pepper, stir and cook for another 5 minutes. Then cool slightly and serve.
К готовой фасоли добавьте лук, чеснок, петрушку и орехи. Посолите, поперчите, перемешайте и готовьте еще 5 минут. Затем чуть остудите и подавайте.