Wash the cucumbers and cut into slices, cut the bread into thick slices. Preheat the oven to 200 degrees.
Огурцы промойте и нарежьте на ломтики, хлеб нарежьте на толстые ломтики. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Place the bread slices on a baking tray and place in the hot oven for 2-4 minutes to dry out the top. Remove the bread from the oven, cool for 2-3 minutes and spread each slice with an even layer of cheese.
На противень для выпекания выложите ломтики хлеба и поместите в горячую духовку на 2-4 минуты для просушивания верха. Выньте хлеб из духовки, остудите на протяжении 2-3 минут и намажьте каждый ломтик ровным слоем сыра.
Drain the juice from the liver, carefully place 2-3 pieces on top of the cheese on each slice of bread. Place cucumber on top of the liver. Place the appetizer on a plate and serve.
Из печени слейте сок, аккуратно поверх сыра выложите по 2-3 кусочка на каждый ломтик хлеба. Поверх печени выложите огурец. Выложите закуску на тарелку и подавайте к столу.
Garnish the resulting appetizer with fresh herbs, such as dill or cilantro.
Украсьте получившуюся закуску свежей зеленью, например, укропом или кинзой.