Knead the dough by mixing yeast, flour and milk, leave for 15 minutes, then add more flour, butter, sugar, cardamom and salt, knead the dough. Divide the dough into equal pieces, approximately 60 g each, roll them into balls and leave to rise for an hour. Whip the cream. Preheat the oven.
Замесите тесто, смешав дрожжи, муку и молоко, выдержите 15 минут, затем добавьте еще муки, масло сливочное, сахар, кардамон и соль, замесите тесто. Разделите тесто на равные кусочки, примерно по 60 г и скатайте из них шарики и оставьте подниматься на час. Сливки взбейте. Духовку нагрейте.
Prepare the bun filling by mixing sugar, almond flour and the white of one egg. Stir the mass, gradually adding milk until a thick, homogeneous mass. Place the finished filling into a pastry bag.
Приготовьте начинку для булочек, смешав сахар, миндальную муку и белок одного яйца. Перемешивайте массу, постепенно добавляя молоко до густой, однородной массы. Готовую начинку переложите в кондитерский мешок.
Cover a baking tray with parchment and place the buns on it with a short distance from each other. Brush each bun with yolk. Bake at 210 degrees for 10 minutes. After baking, the buns should cool well.
Противень для запекания застелите пергаментом, уложите на него булочки с небольшим расстоянием друг от друга. Каждую булочку смажьте желтком. Выпекайте при температуре 210 градусов в течение 10 минут. После выпечки булочки должны хорошо остыть.
Cut off the tops of the finished buns and remove the crumb. Fill the scones with almond cream, decorate with whipped cream using a piping bag, cover with neatly cut off tops and serve with a dusting of icing sugar.
У готовых булочек срежьте верхушку, мякиш удалите. Наполните булочки миндальным кремом, украсьте взбитыми сливками с помощью кондитерского мешка, накройте аккуратно срезанными верхушками и подавайте посыпанными сахарной пудрой.
Serve semlas with hot milk.
Подайте семлы с горячим молоком.