Wash the chicken breast, dry it and chop it into small cubes. Wash the mushrooms and tomatoes and chop finely. Pour boiling water over the cabbage leaves and cut off the seals with a knife. Preheat the oven.
Куриную грудку помойте, обсушите и нарубите мелкими кубиками. Грибы и помидоры промойте и мелко нарежьте. Листья капусты обдайте кипятком, уплотнения срежьте ножом. Духовку нагрейте.
Mix chopped chicken meat, cottage cheese, mushrooms, tomatoes in a deep plate, add salt and pepper, add fresh herbs and mix.
Смешайте в глубокой тарелке рубленое куриное мясо, творог, грибы, помидоры, посолите, поперчите, добавьте свежую зелень и перемешайте.
Place a small amount of filling on each prepared cabbage leaf and wrap it tightly, folding the edges inward. Place the cabbage rolls in a baking dish.
На каждый подготовленный капустный лист выложите небольшое количество начинки и заверните плотным рулетом, загнув края во внутрь. Сложите голубцы в форму для запекания.
Prepare the sauce by mixing tomato paste with garlic, chopped herbs and a little water. Spread the sauce liberally on each cabbage roll and place in the oven to bake at 200 degrees for 40 minutes. Serve the finished cabbage rolls with sour cream.
Приготовьте соус, смешав томатную пасту с чесноком, нарубленной зеленью и небольшим количеством воды. Обильно выложите соус на каждый голубец и отправьте в духовку запекаться при температуре 200 градусов на 40 минут. Подавайте готовые голубцы со сметаной.
Prepare a sauce based on sour cream with garlic, dill and basil for cabbage rolls.
Приготовьте к голубцам соус на основе сметаны с чесноком, укропом и базиликом.