Cut the chicken fillet into medium-sized cubes. Peel the onion and finely chop. Dilute the tomato paste with water.
Куриное филе нарежьте кубиками среднего размера. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Томатную пасту разбавьте водой.
Place chopped chicken fillet in a deep bowl, add salt and spices, mix well and let stand for 5 minutes.
В глубокую миску положите нарезанное куриное филе, добавьте соль, специи, хорошо перемешайте и дайте постоять 5 минут.
Fry the onion until golden brown, add the marinated meat to it and continue frying. Reduce heat, pour in tomato paste, add all the spices and simmer for 15 minutes with the lid closed.
Обжарьте лук до золотистого цвета, положите к нему маринованное мясо и продолжайте жарить. Уменьшите огонь, залейте томатную пасту, добавьте все специи и тушите 15 минут под закрытой крышкой.
Serve chicken fillet with your favorite side dish, sprinkled with fresh herbs.
Подавайте куриное филе со своим любимым гарниром, посыпав свежей зеленью.