Cut the chicken fillet into medium-sized cubes, peel the garlic and pass through a garlic press. Measure out all the necessary ingredients and place the oven on preheat.
Куриное филе нарежьте кубиками среднего размера, чеснок почистите от шелухи и пропустите через чесночницу. Отмерьте все необходимые ингредиенты и поставьте духовку на разогрев.
Place the chopped chicken fillet in a deep container, add salt, paprika, garlic, pour kefir, cover with cling film and marinate in the refrigerator for 1 hour.
Нарезанное куриное филе положите в глубокую емкость, посолите, добавьте паприку, чеснок, залейте кефиром, накройте пищевой пленкой и поставьте мариноваться в холодильник на 1 час.
Place the marinated fillet along with the marinade in a baking container and cook in the oven at 190°C for 30 minutes until golden brown.
Промаринованное филе, вместе с маринадом выложите в емкость для запекания и готовьте в духовке при 190°C 30 минут до золотистого цвета.
Serve with fresh vegetables, herbs and hot bread.
Подавайте к столу с свежими овощами, зеленью и горячим хлебом.