Wash the chicken fillet, dry and cut into small pieces, peel the onions and cut into half rings.
Куриное филе помойте, обсушите и нарежьте небольшими кусочками, репчатый лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами.
Place chicken fillet in a separate container, pour teriyaki sauce, cover with film and refrigerate for 20 minutes.
В отдельную емкость положите куриное филе, залейте соусом терияки, накройте пленкой и поставьте в холодильник на 20 минут.
Salt and pepper the marinated fillet and fry in olive oil until golden brown, reduce heat, add the onion, the remaining marinade and cook for another 5 minutes until the sauce thickens. Turn off the heat, sprinkle with sesame seeds, cover and let stand for 5 minutes.
Маринованное филе посолите, поперчите и обжарьте на оливковом масле до золотистой корочки, убавьте огонь, добавьте лук, оставшийся маринад и готовьте еще 5 минут до загустения соуса. Выключите огонь, посыпьте кунжутом, накройте крышкой и дайте постоять 5 минут.
Serve the finished meat with rice and fresh vegetables.
Готовое мясо подавайте с рисом и свежими овощами.