Melt the butter and let it cool. Knead the dough by mixing flour with yeast, sugar, salt, then add mixed yogurt with egg and warm milk. Mix the mixture thoroughly and add melted butter. Knead the dough until it is smooth and homogeneous, cover and let it rise in a warm place for an hour. Preheat the oven.
Растопите сливочное масло и дайте ему остыть. Замесите тесто смешав муку с дрожжами, сахаром, солью, затем добавьте перемешанный йогурт с яйцом и теплым молоком. Массу тщательно перемешайте и добавьте растопленное масло. Замешивайте тесто до гладкой, однородной консистенции, накройте и дайте ему подняться, поставив его в теплое место на час. Духовку нагрейте.
After the dough has risen, punch it onto a table sprinkled with flour and divide it into equal pieces, forming them into balls.
После того как тесто поднимется, обомните его Йна столе, присыпанном мукой и разделите на одинаковые кусочки, сформировав из них шарики.
Grease a baking sheet, place the prepared buns on it, cover them and let the dough rise again for 40 minutes.
Противень смажьте маслом, выложите на него подготовленные булочки, накройте их и снова дайте тесту подняться в течение 40 минут.
As soon as the buns rise, brush them with mixed egg and milk and bake in a preheated oven at 200 degrees for 25 minutes. Let the buns cool and serve them sprinkled with powdered sugar.
Как только булочки поднимутся, смажьте их смешанным яйцом с молоком и поставьте запекаться в нагретую духовку до 200 градусов на 25 минут. Дайте булочкам остыть и подавайте их, посыпав сахарной пудрой.
You can add any filling to the dough, from fresh berries to jam.
В тесто можно добавить любую начинку, от свежих ягод до варенья с джемом.