Clean and rinse the fish. Make frequent and deep cuts. Chop the onions and carrots. Line a baking tray with baking paper.
Рыбу очистите и промойте. Сделайте частые и глубокие надрезы. Порежьте лук и морковь. Застелите противень бумагой для запекания.
Salt the fish and put it in the refrigerator. Fry onions and carrots in oil. Mix buckwheat and vegetables. Stuff the fish with the mixture and secure with toothpicks. Place the fish on a baking sheet. Bake at 200 degrees for about 40 minutes.
Посолите рыбу и уберите в холодильник. Обжарьте лук и морковь на масле. Смешайте гречку и овощи. Начините рыбу смесью и закрепите зубочистками. Положите рыбу на противень. Выпекайте при 200 градусах примерно 40 минут.
Serve the dish with boiled rice and baked vegetables.
Блюдо подавайте с отваренным рисом и запеченными овощами.