Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Thaw the cod fillet, rinse with cold running water and dry with a paper towel. Rinse cauliflower, cherry tomatoes, onions and dill with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Филе трески разморозьте, промойте проточной холодной водой и обсушите бумажным полотенцем. Цветную капусту, помидоры черри, лук и укроп ополосните водой от мусора и грязи.
Take a fireproof dish, grease it with vegetable oil and place the cod fillets. Disassemble the washed cauliflower into inflorescences and place on top of the fish. Then place the cherry tomatoes cut in half and fill the dish with a mixture of beaten egg, sour cream, salt and pepper.
Возьмите огнеупорную форму, смажьте ее растительным маслом и выложите филе трески. Вымытую цветную капусту разберите на соцветия и уложите сверху на рыбу. Затем выложите разрезанные пополам помидоры черри и залейте блюдо смесью из взбитого яйца, сметаны, соли и перца.
Finely chop the green onions and sprinkle them on the dish; sprinkle grated cheese on top of the onions. Place the dish in the microwave to cook for 2 minutes at 800 W. Let the dish sit for about 2 minutes, then turn on the microwave again for 2-3 minutes. Repeat similar steps until the dish is ready.
Мелко нарежьте зеленый лук и посыпьте им блюдо, сверху на лук посыпьте натертый сыр. Отправьте блюдо в микроволновую печь готовиться в течение 2 минут при мощности 800 Вт. Дайте блюду постоять примерно 2 минуты, затем опять включите микроволновку на 2-3 минуты. Повторяйте аналогичные шаги до тех пор, пока блюдо не будет готово.
Serve the baked cod fillet with cauliflower under a cheese crust hot, cutting the dish into portions and adding a side dish of rice or mashed potatoes.
Запеченное филе трески с цветной капустой под сырной корочкой подавайте в горячем виде, разрезав блюдо на порционные кусочки и дополнив гарниром из риса или картофельного пюре.