Thaw the cod fillets.
Разморозьте филе трески.
Take the fillet and cut it into portions, preferably not very large. Salt each piece. Take a frying pan and pour olive oil into it, then heat it up and add the butter and wait until it melts and mix it with the olive oil. Next, add the fish pieces and fry over medium heat. Fry on each side until golden brown, about 4-5 minutes until done. To make the fish more juicy and tender, pour it with a spoon with oil from the bottom of the frying pan.
Возьмите филе и порежьте его порционными кусками, желательно не сильно крупными. Каждый кусочек посолите. Возьмите сковороду и налейте в нее оливковое масло, далее разогрейте ее и добавьте сливочное масло и подождите пока оно растопится и перемешайте его с оливковым. Далее выложите кусочки рыбы и жарьте на среднем огне. Жарьте с каждой стороны до румяной корочки около 4-5 минут до готовности. Чтобы рыба получилась более сочной и нежной поливайте ее с помощью ложки маслом со дна сковородки.
Serve the fillet in portions, adding a side dish in the form of potatoes or cereals.
Порционно подавайте филе добавив к нему гарнир в виде картофеля или круп.