Finely chop the greens. Wash the tomatoes and peppers. Grate the cheese.
Мелко нарубите зелень. Помидоры и перец помойте. Натрите сыр на терке.
Cut the meat into small squares. Cut the tomatoes and peppers into small cubes as well. Place meat, tomatoes, peppers and herbs into a deep plate. Salt and pepper to taste. Mix thoroughly to evenly distribute the spices. In a separate plate, mix sour cream and garlic squeezed through a garlic press. Stir the sauce.
Мясо нарежьте небольшими квадратиками. Помидоры и перец нарежьте так же небольшими кубиками. В глубокую тарелку переместите мясо, помидоры, перец и зелень. Посолите и поперчите по вкусу. Тщательно перемешайте для равномерного распределения специй. В отдельной тарелке смешайте сметану, и выдавленный через чеснокодавку чеснок. Перемешайте соус.
Take a baking tray and line it with baking paper. Place the loaf cut in half on it and brush each half with sauce. Next, add the filling and sprinkle the tops with cheese. Place the sandwiches in the oven to bake at 180 degrees for about 25 minutes.
Возьмите противень и застелите его бумагой для выпечки. Выложите на нее разрезанный пополам батон и смажьте каждую половинку соусом. Далее выложите начинку и посыпьте верхушки сыром. Бутерброды отправьте в духовку запекаться при температуре 180 градусов около 25 минут.
Sprinkle the finished sandwiches with chopped herbs.
Готовые бутерброды посыпьте нарубленной зеленью.