Cut out the crumb from the slices of bread so that the crust remains in the form of a frame. Cut the sausage into small cubes. Wash the tomato and cut into slices.
Из ломтиков хлеба вырежьте мякиш так, чтобы осталась корочка в виде рамки. Колбасу порежьте мелкими кубиками. Помидор помойте и порежьте кружочками.
In a bowl, mix eggs, grated cheese and, if desired, pepper. Add finely chopped sausage.
В чашке смешайте яйца, тертый сыр и по желанию перец. Добавьте мелко порезанную колбасу.
Place a bread frame in a frying pan with heated oil, fill it with cheese and sausage filling, put a few tomato slices and cover with the cut-out crumb on top, adding a little filling.
На сковороду с разогретым маслом положите рамочку из хлеба, заполните ее сырно-колбасной начинкой, положите несколько кружочков помидор и прикройте сверху вырезанным мякишем, немного прибавив начинку.
Fry the sandwich over medium heat on one side, then carefully turn it over with a spatula, cover the pan with a lid and fry on the other.
Поджарьте бутерброд на среднем огне с одной стороны, потом аккуратно переверните лопаткой, накройте сковороду крышкой и поджарьте с другой.
Serve the sandwiches warm with tea, garnished with ketchup and herbs.
Бутерброды подавайте к чаю теплыми, украсив кетчупом и зеленью.