Remove the butter from the refrigerator in advance. Prepare a pastry bag and baking paper. Preheat the oven to 180°C and prepare the mixer.
Заранее достаньте масло из холодильника. Подготовьте кондитерский мешок и бумагу для выпечки. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте миксер.
Prepare the dough: pour milk and water into a saucepan or saucepan, add butter, salt and sugar.
Приготовьте тесто: налейте в сотейник или кастрюлю молоко и воду, добавьте масло, соль и сахар.
Stirring, heat the mixture until the butter has dissolved, but do not bring to a boil. Reduce heat to low, add flour and stir vigorously with a spatula for 3 minutes. Then remove the dough from the heat and let cool slightly.
Помешивая, нагревайте смесь, пока масло не растворится, но не доводите до кипения. Убавьте огонь до минимума, всыпьте муку и активно перемешивайте лопаткой в течение 3 минут. После снимите тесто с огня и дайте немного остыть.
Beat in the eggs one at a time and mix well after adding each one. The number of eggs may vary depending on their size. Add 3 eggs and evaluate the dough: it should be smooth, shiny and slightly runny. If it is still very firm, add a fourth egg.
Вбивайте яйца по одному и хорошо перемешивайте после добавления каждого. Количество яиц может варьироваться в зависимости от их размера. Добавьте 3 яйца и оцените тесто: оно должно получиться гладким, блестящим и немного текучим. Если оно все еще очень плотнее, добавьте четвертое яйцо.
Transfer the dough into a piping bag. Line a baking tray with baking paper and press out eclairs 8-9 cm long, keeping a distance between them. Place in a preheated oven for 30 minutes.
Переложите тесто в кондитерский мешок. Застелите противень бумагой для выпечки и выдавливайте эклеры длиной 8-9 см, соблюдая расстояние между ними. Отправьте в разогретую духовку на 30 минут.
Prepare the cream: using a mixer, mix condensed milk and curd cheese, then place the cream in a pastry bag.
Приготовьте крем: с помощью миксера смешайте сгущенку и творожный сыр, затем поместите крем в кондитерский мешок.
Cool the eclairs. Make two small holes at the bottom of each and fill the eclairs with cream through them.
Остудите эклеры. Сделайте в каждом по два небольших отверстия снизу и через них наполните эклеры кремом.